Individuele trainingen/coaching

Mindfulness individueel

Je kunt bij IthakaWorks ook individueel een mindfulnesstraining volgen, of met een groepje dat je zelf samenstelt. Je krijgt dan volledig maatwerk, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bepalen in onderling overleg hoeveel sessies je neemt, en wanneer die zullen plaatsvinden. Dit kan ook interessant zijn voor bedrijven en andere organisaties.

Kosten individuele mindfulnesstraining: €100,00 per sessie van 1,5 uur, incl. 21% btw. Als je een volledige training van acht sessies boekt, 1,5 uur per stuk, kost dat €750 voor het hele pakket. Gedeeltelijke vergoeding door ziektekostenverzekering is in sommige gevallen mogelijk.

Coaching voor hooggevoeligen

Victor Melenhorst is gediplomeerd hsp-coach. Hij kan je door middel van gesprekken en oefeningen helpen anders – en hopelijk beter – om te gaan met de uitdagingen en zegeningen die hooggevoeligheid met zich mee brengt. Je kunt hierover meer lezen op https://ithakaworks.nl/hooggevoeligheid-hsp/, of door contact op te nemen en je vraag te stellen.
Kosten coaching: €70 per uur of €100 voor een sessie van 1,5 uur, beide incl. 21% btw. Hoeveel tijd je nodig hebt bekijken wij in ondering overleg.

Locatie individuele trainingen en coaching: Centrum Karunika. Dit is op loopafstand van Station Amstel, net over de Amstel in Zuid. Als je liever een andere locatie wilt, of online via Zoom, kan dat in onderling overleg.