Individuele training

IthakaWorks geeft ook individuele trainingen, of samen met een groepje dat je zelf samenstelt. Je krijgt dan volledig maatwerk, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We bepalen in onderling overleg hoeveel sessies je neemt, en wanneer die zullen plaatsvinden.

Hooggevoeligheid
Deze individuele aanpak is bijzonder geschikt voor hooggevoelige mensen (hsp), omdat Victor Melenhorst gediplomeerd hsp-coach is. Hij kan je helpen anders en hopelijk beter om te gaan met de uitdagingen en zegeningen die hooggevoeligheid met zich mee brengt.
Maar als je niet hooggevoelig bent, of dat niet weet, kan een individuele mindfulnesstraining worden afgestemd op wie jij bent en waar jouw belangstelling ligt.
Kosten: €100,00 per sessie van 1,5 uur, incl. 21% btw. Als je een volledige training van acht sessies boekt, 1,5 uur per stuk, kost dat 750 euro voor het hele pakket.
Locatie: Centrum Karunika. Dit is op loopafstand van Station Amstel, net over de Amstel in Zuid. Als je liever een andere locatie wilt, of online via Zoom, kan dat in onderling overleg.