67b33098317554466d07c9676b3da07c

Ervaringen van deelnemers

Wat vonden anderen van de mindfulness training bij IthakaWorks?

Hier onder kan je recente ervaringen lezen van mensen die een mindfulness training hebben gedaan bij IthakaWorks.
Wil je ook meedoen? Kijk in de agenda voor startdata. Of meld je aan via de contactpagina.

Of laat zelf een berichtje achter.

  Januari 2021

  Ik bedacht me dat ik je wilde laten weten hoe veel ik gehad heb aan de training en dat ik vooral blij ben dat hij beklijft! Dagelijks doe ik een oefenining en ik voel me er goed bij. – Jeanne


  December 2020

  Hallo Victor,
  Dank voor de fijne training de afgelopen weken.
  Dankzij de cursus heb ik voor mij nieuwe meditatievormen als Vipassana en Metta tot m’n beschikking. Heerlijk vind ik dat! 

  Verder vond ik je toelichting tijdens de les erg scherp en interessant. Elk woord was raak zeg maar 🙂.
  Fijne feestdagen en ik wens je het allerbeste!
  Groet, Jean Paul.


  Beste Victor,

  Jouw mindfulness training heeft me veel gebracht.

  Wat ik graag wilde hervinden, vond ik mee door jou, jouw middagen, de hand-outs, de luister bijdragen en woorden van mede cursisten.

  Jouw begeleiding valt naadloos samen met Mindfulness, dat maakt je voor mij een boeiende krachtige (in zachtheid) trainer.

  Dank je wel

  Hartelijke groeten,

  Agnes


  November 2020.

  Victor,

  Ik wil jou van harte bedanken voor je hulp in de Mindfulness training. Jij bent een geweldige Mindfulness docent met heel veel aandacht. Eigenlijk een voorbeeld hoe een mens moet zijn als hij/zij dagelijks mediteert.
  Jij hebt mij geleerd om dagelijks te mediteren.
  Kristina


  September 2020.
  Ik heb twee jaar geleden bij jou de mindfulnesstraining gedaan. Ik heb daar nu nog altijd profijt van. Een van mijn medewerkers zou denk ik ook wel zo’n training kunnen gebruiken. Heb je nog plaats in de training die deze maand start?


  Augustus 2020. Ik zou graag de training nog een keer bij jou willen doen. Het is me zó goed bevallen. Ik denk dat ik er nog veel meer uit kan halen. Is dat mogelijk? – Theo.


  april ’20
  De beide cursussen (MBSR en vervolg) waren, net als andere, interessant, maar deze cursussen hebben mij  ook geholpen mijn leven beter op het spoor te zetten merk ik  vooral doordat ik beter overweg kan met de zeg maar negatieve kanten van het leven en doordat ik met persoonlijke conflictsituaties beter omga.  Bedankt dus Victor.
  Jochum  Dag Victor,
  Hartelijk dank. Ik vond het een hele goede training en hoop van harte dat we na de zomer op een of andere manier een vervolg kunnen krijgen.
  Nahid  april ’20
  Dag Victor,Hartelijk dank voor je geweldige lessen !!
  Met open mind ging ik er in, geen idee wat mij te wachten stond.
  Een openbaring , ik heb er ontzettend veel aan gehad en vooral het vervolg kwam mooi op mijn pad i.v.b met mijn huiselijke situatie. Hartelijke groet,
  Maria   april ’20
  Goedemorgen Victor, ik heb heerlijk geslapen na zo’n mooie avondles via de Zoom. Wat mij betreft ging dat prima. Je uitleg is helder en de wijze waarop is bijzonder inspirerend. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven en kijk uit naar het vervolg en het huiswerk.
  Dankjewel!
  Gr.Johan  maart ’20
  Beste Victor,
  Ik wil je via deze weg nog even heel erg bedanken voor de mindfulness lessen die je hebt gegeven.
  Sinds de stilte middag merk ik dat ik profijt heb bij het mediteren. Voor al in deze onrustige tijd vind ik het fijn om voor het slapen een half uur te mediteren. Dit helpt mij rust te vinden voor het slapen. Ik merk duidelijk verschil wanneer ik dit niet doe.
  Ik zit er nog over na te denken om mee te doen met de vervolg training. Dus misschien nog tot horens!
  Voor nu: heel erg bedankt en bleef gezond en mindfull in deze hectische tijd
  Lieve groet,
  Rosa  maart ’20
  Dag Victor,
  Ik wil je nog bedanken voor de prettige manier waarop je de cursus hebt gegeven en ook de zorgvuldigheid die je daarbij betracht. Elke keer als ik afwezig was werd alles keurig nagezonden.
  Ik zal altijd 3 dingen uit je cursus onthouden:
  • Het gaat om de aandacht (en dus niet om of je de oefening goed of slecht doet).
  • Elke dag begin ik opnieuw met mindfulness
  • Mindful zijn bij de alledaagse dingen (wassen, scheren, koffiedrinken, eten etc.)
  Ik ken de reacties van andere cursisten niet, maar voor  mij is deze cursus in elk geval goed geweest. 
  Met vriendelijke groeten
  Jos  februari ’20
  Ik wil je graag laten weten dat ik de cursus heel waardevol vond. Het heeft me in een moeilijke periode zeer geholpen om in ieder geval een beetje mn hoofd boven water te houden en tegelijkertijd ook veel nieuwe inzichten gegeven waardoor er een verdieping mogelijk is.
  De manier waarop je lesgeeft vind ik heel prettig! Rustig, met respect en geduld.
  Julia.  feb. ’20
  Het was een fijne stiltemiddag. Ik knap er altijd weer van op. Gerard.
  dec. ’19 Mooie locatie. Ik keek elke week uit naar de training. Het was als een warm bad. Veel mee opgeschoten. Meer rust nu in mijn hoofd. Ik blijf mediteren.Maartendec. ’19 Op aanraden van een vriendin kwam ik bij IthakaWorks terecht. Dat bleek een goede keuze. 
  Yasmin


  2019


  okt. ’19 
  Ik vind jou een fijne mindfulnesstrainer. Blij dat ik ook de vervolgtraining heb gedaan.
  Jessica.  okt. ’19
  Ik wil je bedanken voor de fijne avonden. Jammer dat we er al doorheen zijn. Het heeft me veel meer inzicht in m’n denkpatronen gegeven. Ook door mindfull met dingen bezig te zijn ben ik aan het leren zachter voor mezelf te zijn en meer te genieten in het moment zelf. De begeleide meditaties voor thuis zijn superfijn en je hebt een prettige stem om naar te luisteren.Bedankt voor deze mooie ervaring!
  Esther.  jun. ’19 
  Bijzonder aan jouw trainingen is dat je veel ervaring hebt. En dat je echt veel weet van de achtergronden van mindfullness. En je bent ook erg prettig in de omgang.
  J. v L.  jun. ’19 
  Hallo Victor, Dank je voor de training. Had ik dit maar veel eerder gedaan. Mindfulness heeft mijn leven echt verbeterd.
  Hans.  mei ’19 
  Je weet waar je het over hebt. De avonden zijn aangenaam en je leert er veel van. Voor mij ben je een top mindfulnesstrainer.
  Veel groeten,
  Bianca.


  maart ’19
  Dank je voor de fantastische mindfulness training. Ik ben zó blij dat ik dit gedaan heb. Jouw begeleiding maakte het bijzonder.
  Evelyn.


  Wil jij ook je ervaringen delen?