67b33098317554466d07c9676b3da07c

Ervaringen van deelnemers

Wat vonden anderen van de mindfulness training bij IthakaWorks?

Hier onder kan je recente ervaringen lezen van mensen die een mindfulness training hebben gedaan bij IthakaWorks.
Wil je ook meedoen? Kijk in de agenda voor startdata. Of meld je aan via de contactpagina.

Of laat zelf een berichtje achter.


Juni 2023

Graag wil Ik je nog even bedanken voor de fijne training.

Ik heb veel opgestoken, geleerd en bij bepaalde manieren van mindful bezig zijn ook ontdekt dat ik daar in mijn dagelijks leven al (onbewust) mee bezig was.

Ik ben echt van plan om de bodyscan en zitmeditatie te blijven doen en ik was natuurlijk al enorme fan van yoga.

Ik heb de training en de groep als prettig ervaren. – Yvette


Bedank de fijne en nuttige training! Ik heb er veel van geleerd en met de hand-out van gisteren kan ik ook weer goed verder. Ook wil ik je nogmaals bedanken voor ons telefoongesprek. Daar heb ik veel aan gehad en heeft me goed gedaan. Ik hoop in het najaar aan de vervolgtraining mee te kunnen doen. – Marjan


Maart 2023

Absoluut een aanrader. Victor is een hele fijne begeleider, die zeer veel kennis heeft van zijn vakgebied. Ook is de cursus goed opgebouwd. – Rosa


Victor heeft een heldere, praktische kijk en aanpak. Daarnaast weet hij erg veel, van Mindfullness maar ook meditatie vanuit andere richtingen. Die combinatie werkt voor mij zeer goed. En dat heeft een mooie en fundamentele positieve invloed op hoe ik omga met stress, keuzes en vraagstukken. – Arthur


December 2022

Dank je wel Victor, voor de fijne kennismaking met Mindfulness. De training heeft mij in vele opzichten inzicht gegeven. We zien elkaar snel weer bij een stiltemiddag! – Merlijn


Ik ben enorm dankbaar voor de Mindfulness trainingen en stiltemiddagen van Victor (IthakaWorks). Het heeft me geholpen om voor mezelf te leren zorgen. Ook al blijf ik zo nu en dan mijn valkuilen tegenkomen, de basis en de vervolgtrainingen geven mij de handvatten om hier mee om te gaan. Victor is een prettige leraar om naar te luisteren en levert een mooi en goed georganiseerd pakket aan. De Basiscursus wordt in de meeste gevallen zelfs ook vergoed door de zorgverzekering en steeds meer bedrijven zien de cursus als toegevoegde waarde om door hun medewerkers te laten volgen. Ik raad het enorm aan en kijk nu alweer uit naar de volgende. – Cathy


Oktober 2022

Voor mij was de hele Mindfulness wereld onbekend.

In juni toen wij met elkaar gebeld hadden, toen ik compleet in tranen was. Voelde ik meteen, ik moet dit doen. Voor mijzelf.

En wat ben ik blij dat ik deze cursus heb gedaan.

Oprecht jammer dat gisteravond de laatste les was.

Maar volgend jaar gaat u mij zeker terug zien.

Nogmaals Victor,

Bedankt, dankzij uw prikkels ben ik gegroeid!

Fijn weekend, liefs Milou 


Maart 2022

Ik weet niet of wij elkaar in de toekomst nog zullen zien, maar ik wil je wederom bedanken voor de cursus en het inlevend vermogen dat je elke keer weet op te brengen. Ook al was dit voor mij de derde cursus op rij, toch heb ik weer wijsheden  opgestoken die mij de vorige keer kennelijk waren ontgaan. – René


Dank je wel voor de fijne training!
Ook deze keer heeft het weer veel bijgedragen aan mijn bewustzijn en merk ik dat er langzaam een verandering plaatsvindt. Ik ben milder tegen mezelf en dat is een wereld van verschil.  Een aantal van je woorden hebben grote indruk gemaakt en neem ik mee in de verandering waar ik mee bezig ben.
Dank je wel! – Julia


Januari 2022

Ik bedacht me dat ik je wilde laten weten hoe veel ik gehad heb aan de training en dat ik vooral blij ben dat hij beklijft! Dagelijks doe ik een oefenining en ik voel me er goed bij. – Jeanne


December 2020

Hallo Victor,
Dank voor de fijne training de afgelopen weken.
Dankzij de cursus heb ik voor mij nieuwe meditatievormen als Vipassana en Metta tot m’n beschikking. Heerlijk vind ik dat! 

Verder vond ik je toelichting tijdens de les erg scherp en interessant. Elk woord was raak zeg maar 🙂.
Fijne feestdagen en ik wens je het allerbeste!
Groet, Jean Paul.


Beste Victor,

Jouw mindfulness training heeft me veel gebracht.

Wat ik graag wilde hervinden, vond ik mee door jou, jouw middagen, de hand-outs, de luister bijdragen en woorden van mede cursisten.

Jouw begeleiding valt naadloos samen met Mindfulness, dat maakt je voor mij een boeiende krachtige (in zachtheid) trainer.

Dank je wel

Hartelijke groeten,

Agnes


November 2020.

Victor,

Ik wil jou van harte bedanken voor je hulp in de Mindfulness training. Jij bent een geweldige Mindfulness docent met heel veel aandacht. Eigenlijk een voorbeeld hoe een mens moet zijn als hij/zij dagelijks mediteert.
Jij hebt mij geleerd om dagelijks te mediteren.
Kristina


September 2020.
Ik heb twee jaar geleden bij jou de mindfulnesstraining gedaan. Ik heb daar nu nog altijd profijt van. Een van mijn medewerkers zou denk ik ook wel zo’n training kunnen gebruiken. Heb je nog plaats in de training die deze maand start?


Augustus 2020. Ik zou graag de training nog een keer bij jou willen doen. Het is me zó goed bevallen. Ik denk dat ik er nog veel meer uit kan halen. Is dat mogelijk? – Theo.


april ’20
De beide cursussen (MBSR en vervolg) waren, net als andere, interessant, maar deze cursussen hebben mij  ook geholpen mijn leven beter op het spoor te zetten merk ik  vooral doordat ik beter overweg kan met de zeg maar negatieve kanten van het leven en doordat ik met persoonlijke conflictsituaties beter omga.  Bedankt dus Victor.
JochumDag Victor,
Hartelijk dank. Ik vond het een hele goede training en hoop van harte dat we na de zomer op een of andere manier een vervolg kunnen krijgen.
Nahidapril ’20
Dag Victor,Hartelijk dank voor je geweldige lessen !!
Met open mind ging ik er in, geen idee wat mij te wachten stond.
Een openbaring , ik heb er ontzettend veel aan gehad en vooral het vervolg kwam mooi op mijn pad i.v.b met mijn huiselijke situatie. Hartelijke groet,
Maria april ’20
Goedemorgen Victor, ik heb heerlijk geslapen na zo’n mooie avondles via de Zoom. Wat mij betreft ging dat prima. Je uitleg is helder en de wijze waarop is bijzonder inspirerend. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven en kijk uit naar het vervolg en het huiswerk.
Dankjewel!
Gr.Johanmaart ’20
Beste Victor,
Ik wil je via deze weg nog even heel erg bedanken voor de mindfulness lessen die je hebt gegeven.
Sinds de stilte middag merk ik dat ik profijt heb bij het mediteren. Voor al in deze onrustige tijd vind ik het fijn om voor het slapen een half uur te mediteren. Dit helpt mij rust te vinden voor het slapen. Ik merk duidelijk verschil wanneer ik dit niet doe.
Ik zit er nog over na te denken om mee te doen met de vervolg training. Dus misschien nog tot horens!
Voor nu: heel erg bedankt en bleef gezond en mindfull in deze hectische tijd
Lieve groet,
Rosamaart ’20
Dag Victor,
Ik wil je nog bedanken voor de prettige manier waarop je de cursus hebt gegeven en ook de zorgvuldigheid die je daarbij betracht. Elke keer als ik afwezig was werd alles keurig nagezonden.
Ik zal altijd 3 dingen uit je cursus onthouden:
• Het gaat om de aandacht (en dus niet om of je de oefening goed of slecht doet).
• Elke dag begin ik opnieuw met mindfulness
• Mindful zijn bij de alledaagse dingen (wassen, scheren, koffiedrinken, eten etc.)
Ik ken de reacties van andere cursisten niet, maar voor  mij is deze cursus in elk geval goed geweest. 
Met vriendelijke groeten
Josfebruari ’20
Ik wil je graag laten weten dat ik de cursus heel waardevol vond. Het heeft me in een moeilijke periode zeer geholpen om in ieder geval een beetje mn hoofd boven water te houden en tegelijkertijd ook veel nieuwe inzichten gegeven waardoor er een verdieping mogelijk is.
De manier waarop je lesgeeft vind ik heel prettig! Rustig, met respect en geduld.
Julia.feb. ’20
Het was een fijne stiltemiddag. Ik knap er altijd weer van op. Gerard.
dec. ’19 Mooie locatie. Ik keek elke week uit naar de training. Het was als een warm bad. Veel mee opgeschoten. Meer rust nu in mijn hoofd. Ik blijf mediteren.Maartendec. ’19 Op aanraden van een vriendin kwam ik bij IthakaWorks terecht. Dat bleek een goede keuze. 
Yasmin


2019


okt. ’19 
Ik vind jou een fijne mindfulnesstrainer. Blij dat ik ook de vervolgtraining heb gedaan.
Jessica.okt. ’19
Ik wil je bedanken voor de fijne avonden. Jammer dat we er al doorheen zijn. Het heeft me veel meer inzicht in m’n denkpatronen gegeven. Ook door mindfull met dingen bezig te zijn ben ik aan het leren zachter voor mezelf te zijn en meer te genieten in het moment zelf. De begeleide meditaties voor thuis zijn superfijn en je hebt een prettige stem om naar te luisteren.Bedankt voor deze mooie ervaring!
Esther.jun. ’19 
Bijzonder aan jouw trainingen is dat je veel ervaring hebt. En dat je echt veel weet van de achtergronden van mindfullness. En je bent ook erg prettig in de omgang.
J. v L.jun. ’19 
Hallo Victor, Dank je voor de training. Had ik dit maar veel eerder gedaan. Mindfulness heeft mijn leven echt verbeterd.
Hans.mei ’19 
Je weet waar je het over hebt. De avonden zijn aangenaam en je leert er veel van. Voor mij ben je een top mindfulnesstrainer.
Veel groeten,
Bianca.


maart ’19
Dank je voor de fantastische mindfulness training. Ik ben zó blij dat ik dit gedaan heb. Jouw begeleiding maakte het bijzonder.
Evelyn.


Wil jij ook je ervaringen delen?