texture-background-template-rustic-pattern-green-thumbnail

Ziektekostenverzekering

Ziektekostenverzekering

Ziektekostenverzekering

Ziektekosten verzekering voor mindfulness training

Vanwege de bewezen effectiviteit van de mindfulness training kan je de kosten in sommige gevallen gedeeltelijk terugkrijgen van je ziektekosten verzekering. Omdat IthakaWorks volledig erkend is, kan je van deze mogelijkheid gebruikt maken. Je moet hiervoor aanvullend verzekerd zijn. Je eigen risico wordt dus niet aangesproken. De meeste verzekeraars vragen niet naar een verwijsbrief van een arts of therapeut.

Check de zorgwijzer

Omdat de verzekeringspakketten regelmatig veranderen, is het aan te raden je verzekeraar te vragen of je recht hebt op vergoeding. Vermeld daar dan bij dat de beroepsvereniging VMBN de trainer van IthakaWorks inschaalt in de hoogste categorie (cat.1). Je kunt ook kijken op de zorgwijzer van de ziektekostenverzekeraars. Daarop staat een actueel overzicht van de vergoedingen per verzekeringsmaatschappij.

Ziektekosten verzekering voor mindfulness training. IthakaWorks is aangesloten bij VMBN.

Werkgevers vergoeden de kosten

Veel werkgevers zijn trouwens bereid om mee te betalen aan de kosten. Het is immers ook in hun voordeel dat je goed in je vel zit. Zij krijgen dan van IthakaWorks een zakelijke factuur. Zowel de 21% btw als het basisbedrag zijn fiscaal aftrekbaar. Of jouw werkgever hiertoe bereid is, weet je door met hem of haar te overleggen. Geef gerust ons nummer of mailadres door als er nog vragen zijn.
Als werkgevers meerdere werknemers deel laten nemen, of een aparte groep willen vormen met alleen mensen van het bedrijf, kunnen wij daarvoor een offerte maken. De training kan dan plaatsvinden op een van de locaties van IthakaWorks, maar ook binnen het bedrijf als daar een geschikte ruimte voor is.

Betalingsregelingen van IthakaWorks

Als je van geen enkele regeling gebruik kan maken en de kosten zijn voor jou te hoog om mee te kunnen doen, bel of mail ons dan. We kunnen dan overleggen wat we voor je kunnen doen. Bijvoorbeeld gespreide betaling of een korting.